Gezinshulp aan huis voor ouders

Met Gezinszorg help ik u thuis met alle niet-medische zorgtaken. Het kan gaan om taken die u (tijdelijk) niet meer alleen aan kan, zoals het ophalen van de kinderen van school (maar ook wassen en aankleden van de kinderen), het boodschappen doen, de maaltijden verzorgen, tillen en het huishouden.

Wat de gezinszorg niet doet zijn de zware huishoudelijke taken die niet dagelijks of wekelijks nodig zijn. Zoals het ramen zemen, stoep schrobben, tuinonderhoud, zolder en kasten schoonmaken.

Ik kan uw gezinszorg worden voor alle niet-medische zorgtaken, zodat u totaal wordt ontlast van deze zware taken.

Extra hulp voor elke ouder

Er zijn situaties dat het even niet meer gaat. Het wordt teveel en/of u heeft gezondheidsproblemen. Door het inhuren van gezinszorg kunt uw gezin gewoon kan doordraaien en kan u even het gas los laten.

Gezinshulp of gezinszorg kent geen leeftijd, of u nu jongere kinderen of oudere kinderen thuis heeft. Een stuk aanvullende zorg zorgt voor extra handen en een geruststelling.

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek over hoe ik u of uw gezin kan helpen.

Wanneer gezinshulp?

Wanneer gezinszorg?

Wilt u weten wat ik voor u kan betekenen in een tijd waarin iedereen veel verplichtingen heeft?

  • U heeft een drukke baan en/of een gezin en uw naaste wordt ziek, u heeft hulp nodig
  • Uw relatie of familie is opgenomen in het ziekenhuis, maar u moet werken en heeft andere gezinsleden of kinderen thuis
  • U bent net bevallen of gaat bevallen van een kind en u heeft extra hulp nodig naast kraamzorg
  • U woont samen met een partner die zorg nodig heeft en u kunt door een ongeval niet veel doen.

Ontdek mijn aanvullende zorgtaken

Op de gewenste tijd persoonlijke ondersteuning thuis met aandacht en betrokkenheid

tabs-image

Metgezelschap

Wanneer u ouder wordt en niet alles meer even gemakkelijk gaat, is het fijn als een extra paar handen u kan ondersteunen door samen met klussen en taken te doen in & om het huis.

Gratis intake
tabs-image

Huishoudelijke ondersteuning

Ik ben er voor huishoudelijke ondersteuning en op de manier waarop u dat gewend bent. Zodat u aan het einde van de dag tevreden bent over het werk wat verzet is en uw huis weer netjes is

Gratis intake
tabs-image

Persoonlijke verzorging

Naast de allerdaagse zorg neem ik ook de persoonlijke verzorging tot mijn rekening. Ik help graag met het wassen, persoonlijke verzorging, hulp bij aan- en uitkleden etc.

Gratis intake
tabs-image

Dementiezorg & ondersteuning

Dementiezorg is een speerpunt van mij. Ik heb veel ervaring met de zorg en behandeling van mensen met dementie jong en oud.

Gratis intake
tabs-image

Aanmelden voor aanvulling op thuiszorg?

Mijn begeleiding en ondersteuning is gericht op metgezelschap/individuele begeleiding, in & om het huis, persoonlijke verzorging en specifieke zorg. Wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.